Full Stack -kehittäjiä

joiden työn laatuun voit luottaa

0
CSAT
0
NPS
0
Senior Full Stackia

Teknologiakumppani


Kokeneet Full Stack -kehittäjämme hallitsevat ohjelmistojen koko elinkaaren aina liiketoiminnan tarpeisiin vastaavasta suunnittelusta huippuluokan ohjelmistokehitykseen sekä palveluiden ylläpitoon.

Lue lisää

Ohjelmistokehitystä


Luomme ensiluokkaisia web- ja mobiilisovelluksia. Loistamme dataintensiivisten ohjelmistojen sekä deep tech -haasteiden parissa.

Lue lisää

Onnelliset asiakkaat


Meidän asiakkaamme ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä: vuotuisissa mittauksissa asiakastyytyväisyytemme (CSAT) oli erittäin korkea, 93, ja lähes kaikki asiakkaamme suosittelisivat meitä (NPS 87).

Lue lisää

JUTELLAANPA!

TECHNOLOGIAKUMPPANI

Olemme ohjelmistoyritys, joka hallitsee ohjelmistonne koko elinkaaren.

Mitattava, itseohjautuva työnteko ja pitkät asiakassuhteet ovat toimintakulttuurimme ytimessä. Meidän Full Stack -kehittäjämme muodostavat joko kokeneen ja asiantuntevan lisän omaan teknologiatiimiinne, tai tarvittaessa koko teknologiatiiminne.

Projektityömme hinta muodostuu mutkattomasti, suoraan tehdyistä työpäivistä, joiden määrää ja sisältöä asiakkaamme voivat seurata reaaliaikaisesti. Asiakkaillamme on aina suora yhteys projektin liididevaajaan: ilman turhia välikäsiä työ etenee mahdollisimman tehokkaasti.

Kehitystyöprosessia voimme lisäksi täydentää MontelCare-palvelulla. MontelCare sisältää pilvipalveluiden 24/7 valvonnan ja jatkuvan infrastruktuurikehityksen kiinteään kuukausihintaan.

OHJELMISTO­KEHITYSTÄ

Meidän Full Stack -kehittäjillä ja ohjelmistoarkkitehdeillä on vuosikymmenten kokemus menestyksekkäiden ohjelmistojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Alla muutamia teemoja, joiden parissa olemme erityisesti työskennelleet.

KÄYTETYT TEKNOLOGIAT

Hallitsemme laajan kirjon teknologioita ja alustoja, ja autamme mielellämme valitsemaan juuri teidän tarpeisiin parhaat työkalut.

Olemme yksi Suomen johtavista Python-kehitystä tarjoavista yrityksistä. Lisäksi ohjelmointikielivalikoimaamme kuuluvat etenkin Javascript, Ruby ja Elixir. Django, Rails, Express ja Phoenix ovat ensisijaiset valintamme frameworkeiksi. Front-end työkaluista Vue ja React ovat suosikkimme, muutamia mielestämme parhaita työkaluja mainitaksemme.

Lue lisää Full Stack -kehittäjiemme suosikkiteknologioista ja osaamisesta blogipostauksestamme.

Onnelliset asiakkaat

Asiakastyytyväisyytemme on todella korkea ja asiakassuhteet pysyviä.

Puolueettoman kolmannen osapuolen tekemän asiakaskokemustutkimuksen mukaan asiakkaamme ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä verrattuna alan benchmark-lukemiin. Suositteluhalukkuussa (NPS) on hämmästyttävä 87 ja asiakastyytyväisyys (CSAT) aivan poikkeuksellisen korkea, 93.

Yeply
Kelluu
Forum Virium Helsinki
M Room
Dear Lucy
Elisa
Joyhaptics
Enia
Helsinki
Creago
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ
GreenEnergy Finland

Lue asiakastarinoitamme

Showing posts from the "references" category. Clear selection
Cover image

Trust in their Server Infrastructure Supports Metabite's Growth

By Ale

Cover image

Success story: JoyHaptics

By Suzana

Cover image

Success story: MealLogger

By Suzana

Cover image

Success story: Kelluu

By Lauri

LISÄÄ KIRJOITUKSIA BLOGISSAMME

OTA YHTEYTTÄ

Olemme täällä helpottamassa yrityksesi teknologiatarpeita. Älä pelkää ottaa yhteyttä, oli kyseessä sitten simppeli kysymys tai iso kokonaisuus!