Ohjelmistoratkaisuja

joihin kannattaa panostaa

Huippuluokan ohjelmistoja

Tehtävämme on luoda merkityksellisiä ja huippulaadukkaita ohjelmistoratkaisuja, joihin resurssointi kannattaa. Esittelemme alla muutamia yleisimpiä teemoja ohjelmistokehitysprojekteille, joissa Full Stack -ohjelmistokehittäjämme ovat työskennelleet saavuttaen huippuluokan asiakastyytyväisyyden (CSAT 93).

WEB- JA MOBIILIKEHITYS

Kokonaisten ohjelmistoratkaisujen luomiseen tarvitaan Full Stack -ohjelmistokehittäjiä, jotka hallitsevat kehitysty￶n koko elinkaaren suunnittelup￶öydältä tuotantoon, sekä prosessiin liittyvät moninaiset tarpeet aina käytt￶öliittymien suunnittelusta suorituskykyisiin backendeihin.

Full Stack -ohjelmistokehittäjämme ovat kehittäneet laajan kirjon erilaisia ohjelmistoja, joissa yhdistyvät näyttävät ja käyttäjäystävälliset käyttöliittymät sekä nykyaikaiset skaalautuvat backendit. Näiden luomiseen käytämme monipuolisesti parhaita nykyaikaisia teknologioita.

Jos etsit ohjelmistokehittäjiä luomaan yksinkertaisen kauniin nettisivun, on tarjolla liuta toimijoita, jotka sopivat täydellisesti suorittamaan tehtävän. Me emme ole yksi niistä. Meidän vahvuutemme ovat monimutkaisempien, usein dataintensiivisten, järjestelmien ja sovellusten rakentaminen. Me sovimme täydellisesti ratkomaan deep tech -haasteita – ja ratkommekin niitä huippuluokan asiakastyytyväisyydellä (CSAT 93, NPS 87).

Web-kehittäjien lisäksi tiimissämme on useita Flutter-mobiilisovelluskehittäjiä.

Tutustu mobiilikehitysprojekteihimme

SULAUTETUT JÄRJESTELMÄT JA SENSORITEKNOLOGIA

Sulautettu järjestelmä on yhdistelmä laitteen elektroniikka ja siihen sulautettua ohjelmistoa. Sulautettu järjestelmä suunnitellaan vastaamaan yhdestä tai useammasta toiminnosta osana suurempaa järjestelmää. Monet IoT-sovellukset, kuten puettavat älylaitteet, hy￶ödyntävät sensoriteknologiaa erilaisten signaalien keräämiseen ja välittämiseen.

Sulautettujen järjestelmien luominen vaatii syvällistä tietämystä sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnista sekä kokemusta tarvittavien mittalaitteiden, kuten logiikka-analysaattorin ja oskilloskoopin käytö￶stä. Myö￶s perusteellinen ymmärrys elektroniikan ja sulautettujen järjestelmien toimintaperiaatteista on välttämätö￶ntä. Sulautetuille ohjelmistoille on ominaista reaaliaikaisesti toimiva käyttö￶liittymät sekä rajallinen energialähde. Nämä piirteet tuovat omat haasteensa laitteiden suunnitteluprosessiin.

Meillä on vuosien kokemus sulautettujen järjestelmien suunnittelu- ja kehitystyö￶stä. Kokeneet Full Stack -ohjelmistokehittäjämme ovat luoneet sulautettuja järjestelmiä ja sensoriteknologiaa muun muassa iXu älynallelle, puettavia potkusensoreita valmistavalle Kick.AI:lle, älyakkuja valmistavalle TankTwo:lle, Dry Ice Finlandin putkia tutkivalle robotille.

OHJELMISTORAJAPINNAT JA INTEGRAATIOT

Ohjelmointirajapinnat, API:t (application programming interface) prosessoivat komentoja, siirtävät dataa ja mahdollistavat näin saumattoman ohjelmistojen ja järjestelmien yhdistelyn. API-integraatioissa yhdistetään ohjelmointirajapintojen avulla useita sovelluksia toimittamaan yhteistä tarkoitusta.

API:en rakentaminen vaatii vahvaa visiota sovelluksen, palvelun tai alustan tarpeista näiden tarpeiden muuntamiseksi yksinkertaisiksi yhteyspisteiksi. Hyvien ohjelmointirajapintojen suunnittelu puolestaan vaatii vahvaa ymmärrystä tietokoneiden ja servereiden vuorovaikutuksesta sekä toimialatuntemusta. Lisäksi useimmiten on tarpeellista huomioida useita erilaisia palveluita ja niiden välisiä vuorovaikutuksia.

Full Stack -ohjelmistokehittäjillämme on laaja kokemus sekä REST että GraphQL ohjelmistorajapintojen suunnittelusta, rakentamisesta ja yhdistämisestä. Olemme yksi viidestä Helsingin kaupungin rajapintaohjelmoinnin laatustandardit täyttävästä yrityksestä.

Helsingin kaupungin lisäksi olemme työ￶skennelleet ohjelmistorajapintojen parissa my￶ös muiden asiakkaidemme, kuten MealLoggerin, Klinik Healthcare Solutionsin ja Yeplyn projekteissa.

Jutellaanpa!

Muutamia asiakkaitamme

M Room
Elisa
Helsinki
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ
Cinia
Duunitori
Eazybreak
Forum Virium Helsinki
Suomen Keilailuliitto
Kelluu
Privacy Designer
Oura

Asiakastarinoita

Showing posts from the "references" category. Clear selection
Cover image

Trust in their Server Infrastructure Supports Metabite's Growth

By Ale

Cover image

Success story: JoyHaptics

By Suzana

Cover image

Success story: MealLogger

By Suzana

Cover image

Success story: Kelluu

By Lauri

LISÄÄ KIRJOITUKSIA BLOGISSAMME

OTA YHTEYTTÄ

Olemme täällä vastaamassa yrityksesi teknologiatarpeisiin. Otathan yhteyttä, oli kyseessä sitten simppeli kysymys tai iso kokonaisuus!