DevOps-palvelut

Rakennamme skaalautuvia, kustannustehokkaita ja kestäviä pilvi-infrastruktuureja

0
CSAT
0
NPS

DevOps-asiantuntijapalvelut

DevOps-asiantuntijapalvelumme kattavat koko infrastruktuurin modernisoinnin: pilvimigraatiot, kontitukset, Kubernetes-asennukset sekä automatisoidun CI/CD-putken. Palvelut suoritetaan joustavasti tarpeita vastaavina projekteina, sertifioitujen senior-tason asiantuntijoiden toimesta.

Voit valita myös MontelCare-palvelun kokonaisvaltaiseen pilvipalveluiden hallintaan: 24/7 valvonta, ongelmatilanteiden ratkominen ja infrastruktuurin kehitys, kaikki samassa paketissa kiinteällä kuukausihinnalla ja takuulla.

Asiakkaamme ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä palveluihimme. Puolueettoman tutkimuksen mukaan asiakastyytyväisyysindeksimme on hämmästyttävän korkea 93 ja lähes kaikki asiakkaamme haluaisivat suositella meitä sinulle (NPS 87).

MontelCare – 24/7 cloud DevOps -palvelu

OPAS PILVI­-INFRASTRUKTUURIN KEHITTÄMISEEN

Lataa oppaamme, ja varmista ettei palvelusi pilvi-infra jarruta liiketoimintasi kasvua.

Kontitus

Nykyaikaset kontitusteknologiat, kuten Docker, ovat mullistaneet sovellusten kehittämisen. Resurssien eristäminen itsenäisiin kontteihin tekee sovelluksesta kestävämmän: yhden kontin sammuminen tai kaatuminen ei kaada koko järjestelmää.

Pilvimigraatiot

Tarvitset juuri tarpeisiisi parhaan pilvialustan. Koska tarjolla on lukuisia eri palveluntarjoajia, voi olla vaikeaa valita niistä juuri oikea, itselle paras. Me voimme auttaa valitsemaan tarpeisiisi osuvimman.

Tiimissämme on Googlen sertifioimia pilviarkkitehtejä, AWS-sertifioituja pilviarkkitehtejä sekä sertifioituja Azure-datainsinöörejä. Me olemme suomalaisen UpCloudin toimittajakumppani sekä kokenut Hetzner-pilvialustan käyttäjä.

Kubernetes infrastruktuurin hallintaan

Kubernetes on tänä päivänä paras työkalu sovellusten orkestrointiin nykyaikaisissa pilvi-infrastruktuureissa. Kubernetes-klustereiden asennukset ja Kubernetes-ympäristön optimointi eivät ole yksinkertaisia tehtäviä.

Tiimissämme on useita serftifioitua Kubernetes-administraattoreita, jotka tietävät kuinka saada maksimaalinen hyöty irti tästä loistavasta työkalusta. Palveluihimme kuuluu Kubernetes-arvioinnit (jos Kubernetes on jo otettu käyttöön, mutta käyttö kaipaisi optimointia), Kubernetes-migraatiot ja Kubernetes-koulutukset. Voimme ohjata organisaatiosi sujuvasti läpi koko Kubernetes-transformaation.

Miksi Kubernetes?

CI/CD – jatkuva integraatio & julkaisu

Siinä vaiheessa kun infrastuktuuri alkaa olla kunnossa on aika keskittyä sovellukseen. Hyvä CI/CD-putki mahdollistaa suoran näkyvyyden viimeisimpään kehitysversioon ja varmistaa, ettei palvelusi kaadu ohjelmointivirheiden vuoksi. Ohjelmistokehittäjäsi voivat koodata täydellä vauhdilla luottaen, että CI/CD-putki poimii mahdolliset ohjelmointivirheet.

MontelCare – palvelu pilven hallintaan

MontelCare on viimeinen etappi matkallasi pysyvästi tehokkaaseen, skaalautuvaan ja kestävään pilvi-infrastuktuuriin. MontelCare-asiakkaana voit keskittyä ydinliiketoimintasi kasvattamiseen ja jättää ohjelmistoinfrastruktuurin valvonnan, ongelmatilanteiden ratkaisun ja jatkuvan kehitystyön kokeneille DevOps-asiantuntijoillemme. Varmistamme, että palvelunne ovat käytössä 24/7. Jos käyttökatko ilmaantuu, se hyvitetään palvelun kiinteästä kuukausimaksusta.

MONTELCARE – 24/7 CLOUD DEVOPS -PALVELU

Muutamia asiakkaitamme

M Room
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ
Yeply
Elisa
Enia
Forum Virium Helsinki
Klinik Healthcare Solutions
Package Media
Tanktwo
TalentAdore
Helsinki
Oura

Jutellaanpa!

OPAS PILVI­-INFRASTRUKTUURIN KEHITTÄMISEEN

Lataa oppaamme varmistaaksesi, ettei palvelusi pilvi-infra jarruta liiketoimintasi kasvua.

OPPAASTAMME LÖYDÄT MM:

  • 4 välttämätöntä askelta tehokkaan, skaalautuvan ja vikasietoisen pilvi-infrastruktuurin rakentamiseksi
  • Miksi tarvitset kontteja pysyäksesi vauhdissa
  • Kuinka valita juuri se itselle paras pilvialusta
  • Kuinka Kubernetes voi helpottaa elämääsi
  • Kuinka poistaa kehitystyön hidasteita CI/CD-putken avulla

POIMINTOJA BLOGISTAMME

Showing posts from the "devops" category. Clear selection
Cover image

Takuuvarma pilvi-infra tukee Metabiten kasvua

By Ale

Cover image

Trust in their Server Infrastructure Supports Metabite's Growth

By Ale

Cover image

Rancher for managing Kubernetes clusters

By Toni

Cover image

Learning Kubernetes in a 2-day crash course

By Ville

Lisää kirjoituksia blogissamme

OTA YHTEYTTÄ

Olemme täällä vastaamassa yrityksesi teknologiatarpeisiin. Otathan yhteyttä, oli kyseessä sitten simppeli kysymys tai iso kokonaisuus.