KUBERNETES

Skaalautuvuutta ja kustannustehokkuutta

Kubernetes – tehokasta konttien hallintaa

Tarvitseeko palveluidesi toimia keskeytyksettä ja skaalautua nopeasti? Anna meidän kantaa huolet palveluidesi pilvi-infrastruktuurin toimivuudesta, niin voit itse keskittyä olennaiseen.

Kubernetes tarjoaa ylivertaista skaalautuvuutta, kustannustehokkuutta ja ketteryyttä. Se on paras työkalu sovellusten orkestrointiin nykyaikaisissa pilvi-infrastruktuureissa.

Serftifioidut ja kokeneet Kubernetes-administraattorit, kuten meidän DevOps-asiantuntijamme, tietävät kuinka tehokkaasti hyödyntää Kubernetesia. Asiantuntijamme ovat myös erittäin kokeneita käyttämään Rancheria, joka on suosikkityökalujamme tehokkaaseen Kubernetes-klusteiden hallintaan.

Kilpailuetua Kubernetesilla

Opi kuinka voit varmistaa sovelluksen tulevaisuuden näkymät ja samalla vähentää kustannuksia. Lataa oppaamme ja ota etumatkaa hyödyntämällä Kubernetesia.

OPPAASTAMME LÖYDÄT MM:

  • Mikä on Kubernetes?
  • Kuka voi hyötyä Kubernetesista ja kuka ei?
  • 4 syytä, miksi Kubernetesia kannattaa harkita liiketoiminnan näkökulmasta.

Kubernetesilla kustannustehokkuutta

Useiden staattisten ympäristöjen ajaminen manuaalisesti konfiguroiduilla koneilla johtaa monimutkaiseen, vaikeasti päivitettävään ja kalliiseen infrastruktuuriin.

Sovellusten konttien orkestrointi klustereissa ja klusterien ajaminen Kubernetesilla mahdollistavat tehokkuuden, skaalautuvuuden ja kestävyyden minimikustannuksin. Kubernetes-infrastruktuurissa tarvitset vain yhden klusterin samalla koneella pyöriville sovelluksille. Näin säästät laitteistokuluissa.

Kubernetes toimii kaikilla yleisillä pilvialustoilla ja suurimmilla julkisten pilvipalveluiden tarjoajilla on tarjolla omat Kubernetes-palvelut, kuten GKE Googlella ja EKS Amazonilla.

KUBERNETESILLA SKAALAUTUVUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA

Kubernetesilla pystyt yhdellä työkalulla hallinnoimaan useita hajautettuja sovelluksia. Näin saat aikaan joustavan arkkitehtuurin, joka on yhteensopiva nykyaikaisten välttämättömyyksien, kuten CI/CD-putken ja automaattisen skaalauksen kanssa. Näin säästät jälleen kuluissa samalla käyttäjäkokemusta parantaen.

Kubernetesilla vältät käyttökatkoja: sovellukset ovat itsekorjautuvia, jakautuvat useille koneille ja niiden kuormitus on vakautettu. Automaattiset päivitykset ja palautukset varmistavat, ettei käyttökatkoja synny edes suurempia ongelmia kohdatessa.

Kubernetesin käytön aloittaminen

Vaikka Kubernetesin arkkitehtuuri on looginen ja asennus melko helppoa, etenkin jos päätät hyödyntää Kubernetesia palveluntarjoajan kautta, ei täydellinen Kubernetes-asennus ja maksimaalinen hyödyntäminen ole helppoa. Tiimimme sertifioidut Kubernetes-administraattorit ovat täällä teitä varten.

Jutellaanpa!

DEVOPS-ASIANTUNTIJA­PALVELUT

DevOps-asiantuntijapalvelumme kattavat koko pilvi-infrastruktuurin modernisoinnin. Kubernetes-asennusten lisäksi tarjoamme pilvimigraatiot, kontitukset sekä automatisoidun CI/CD-putken. Palvelut tehdään joustavasti tarpeitasi vastaavina projekteina.

Pilvi-infrastruktuurin modernisointi

MontelCare pilven hallintaan

Voit valita myös MontelCare-palvelun kokonaisvaltaiseen pilvipalveluiden hallintaan: 24/7 valvonta, välitön ongelmatilanteiden ratkominen ja jatkuva pilvi-infrastruktuurin kehitys, kaikki samassa paketissa kiinteällä kuukausihinnalla ja täystakuulla. Mikäli palvelusi kaatuu me maksamme sinulle.

MontelCare – 24/7 Cloud DevOps-palvelu

Haluatko oppia lisää Kubernetesista?

Showing posts from the "kubernetes" category. Clear selection
Cover image

Rancher for managing Kubernetes clusters

By Toni

Cover image

Learning Kubernetes in a 2-day crash course

By Ville

Cover image

UpCloud and Montel – Partnership to bring Kubernetes to Cloud Natives

By Lauri

Cover image

5 Steps to Efficient Cloud Infrastructure

By Lauri

LISÄÄ KIRJOITUKSIA BLOGISSAMME

Opas pilvi-infrastruktuurin kehittämiseen

Lataa oppaamme varmistaaksesi, ettei palvelusi pilvi-infra jarruta liiketoimintasi kasvua.

OPPAASTAMME LÖYDÄT MM:

  • 4 välttämätöntä askelta tehokkaan, skaalautuvan ja vikasietoisen pilvi-infrastruktuurin rakentamiseksi
  • Miksi tarvitset kontteja pysyäksesi vauhdissa
  • Kuinka valita juuri se itselle paras pilvialusta
  • Kuinka Kubernetes voi helpottaa elämääsi
  • Kuinka poistaa kehitystyön hidasteita CI/CD-putken avulla

OTA YHTEYTTÄ

Olemme täällä vastaamassa yrityksesi teknologiatarpeisiin. Älä pelkää ottaa yhteyttä, oli kyseessä sitten simppeli kysymys tai iso kokonaisuus!