Montel Intergalactic

Asiakkaamme pitävät siitä kuinka toimimme

0
CSAT
0
NPS
0
Senior Full Stackia

ONNELLISET ASIAKKAAT

Korkean tason asiantuntijuutemme ja A-luokan palvelutasomme ovat johtaneet poikkeuksellisen hyvään asiakastyytyväisyyteen ja pysyviin, jo monien vuosien mittaisiin, asiakassuhteisiin.

Varmistaaksemme, että teemme poikkeuksetta tarpeeksi ja oikeita asioita asiakkaidemme hyväksi mittaamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä vuosittain. Puolueettoman kolmannen osapuolen tekemän tutkimuksen mukaan meidän NPS (suositteluindeksi) on huikea 87, mikä tarkoittaa, että lähes kaikki asiakkaamme suosittelisivat meitä sinulle. Myös asiakastyytyväisyysindeksimme (CSAT) on poikkeuksellisen korkea, 93.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti tekijöidemme vuosikymmenten aikana kartuttamaa kokemusta, itseohjautuvuutta, hyvää kommunikaatiota sekä tekijöidemme ymmärrystä juuri heidän liiketoiminnan tarpeista.

Referenssejä

Olemme tehneet töitä muun miuassa menestyksekkäiden start-uppien, kasvunälkäisten pk-yritysten, sekä suurten julkisen sektorin toimijoiden kanssa.

Forum Virium Helsinki
Kelluu
Yeply
M Room
Dear Lucy
Enia
Joyhaptics
Helsinki
Klinik Healthcare Solutions
Oura
TalentAdore
Creago

Asiakastarinoita

Showing posts from the "references" category. Clear selection
Cover image

Trust in their Server Infrastructure Supports Metabite's Growth

By Ale

Cover image

Success story: JoyHaptics

By Suzana

Cover image

Success story: MealLogger

By Suzana

Cover image

Success story: Kelluu

By Lauri

Lisää kirjoituksia blogissamme

Ota yhteyttä

Olemme täällä vastaamassa yrityksesi teknologiatarpeisiin. Otathan yhteyttä, oli kyseessä sitten simppeli kysymys tai iso kokonaisuus!