Montel Intergalactic

Onnellisuus ensin

Olipa kerran...

…kolme koodaria, jotka laittoivat sukset jalkaansa ja päättivät luoda ainutlaatuisen ohjelmistoyrityksen. Kaikki sai alkunsa Pallastuntureiden erämaamaisemissa, siellä missä sijaitsee autiotupa nimeltään Montellin maja.

Hiihtojoukkueemme on sittemmin kasvanut kolmesta kymmeniin, mutta visio on sama: onnellisuus ensin.

Tämä ei ole vain sanahelinää. Me mittaamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä vuosittain. Meidän NPS (Net Promoter Score) on huima 87, mikä tarkoittaa, että lähes kaikki asiakkaamme suosittelisivat meitä sinulle. Myös asiakastyytyväisyysindeksimme (CSAT) on poikkeuksellisen korkea, 93.

Mittaamme myös montelieerien onnellisuutta puolivuosittain varmistaaksemme, että pysymme erittäin tyytyväisinä.

Jutellaanpa!

Arvomme

Olemme yhdessä valinneet nämä arvot yrityksellemme ohjenuoraksi. Nämä ovat ne arvot, joista emme ole valmiita tinkimään.

  • Onnellisuus. Yhteisömme hyvinvointi on yksi suurimpia voimavaroja, joita meillä on. Me pyrimme siihen, että meillä on aina onnellisimmat työntekijät ja tyytyväisimmät asiakkaat.

  • Etätyö ensin. Me teemme työtä etätyö ensin -periaatteella, mahdollistaen tehokkaan työnteon ja kaikkeen yhteistoimintaan osallistumisen paikasta riippumatta.

  • Avoimuus. Me vannomme avoimen, rehellisen ja kunnioittavan kommunikaation ja palautteen nimeen.

  • Ammattimaisuus ja jatkuva oppiminen. Olemme sitoutuneet jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Meille yhdessä oppiminen ja osaamisen jakaminen ovat keskeinen osa montelilaisuutta. Olemme kovanluokan ammattilaisia ja ylpeitä siitä.

  • Monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus. Vaalimme kaikkea monimuotoisuutta joukossamme. Emme aseta ketään erityisasemaan, esimerkiksi tittelin, taustan tai asenteen vuoksi.

Montelieerit

Ota yhteyttä

Olemme täällä vastaamassa yrityksesi teknologiatarpeisiin. Älä epäröi olla yhteyksissä, oli kyseessä sitten isompi kokonaisuus tai simppeli kysymys!