Intergalaktisia uramahdollisuuksia

Seikkailuja ohjelmistoalan ammattilaisille

Tervetuloa joukkoon

Kiinnostaisiko intergalactinen seikkailu ohjelmoinnin parissa? Kysy rohkeasti tarvitsisimmeko juuri sinun kaltaistasi täydennystä tiimiimme!

Me montelieerit muodostamme huipputason teknologiatiimin, jolle tärkeintä ovat onnelliset asiakkaat ja työntekijät – sekä mielenkiintoiset seikkailut. Meidän kaikki ohjelmistokehittäjät ovat senior-tason Full Stack-kehittäjiä.

TYÖKULTTUURI MONTELILLA

Onnellisuus ensin on yrityksemme tärkein arvo. Haluamme, että meillä on onnellisimmat tiimin jäsenet, tyytyväisimmät asiakkaat ja parhaimmat seikkailut. Uskomme matalaan hierarkiaan ja luotamme siihen, että jokainen tekee työ￶nsä hyvin. Montelilla kukaan ei huohota niskaasi kertomassa, mitä sinun tulee seuraavaksi tehdä.

Meiltä löydät ammatillisia haasteita ja kehitysmahdollisuuksia. Tarjoamme jännittäviä projekteja sekä henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja mentorointia. Työkulttuurimme tähtää aina vapauteen ja vastuuseen, koska ne kulkevat käsi kädessä. Rohkaisemme ja tarjoamme aikaa opiskeluun, koulutuksiin ja todistusten hankkimiseen.

Tuemme työ￶n ja yksityiselämän tasapainoa vakaalla ty￶öympärist￶öllä ja joustavilla työ￶ajoilla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työ￶skennellä valitsemastasi paikasta, jopa täysin etänä. Jos osa-aikatyö￶ on sinun juttusi, tarjoamme siihen mahdollisuuden.

Matala hierarkia ja “can do” -asenne ovat työkulttuurimme kulmakiviä. Tarjoamme sinulle rennon ja hyväntuulisen työyhteisön sekä hauskoja työpäivän jälkeisiä tapahtumia niin etänä kuin livenäkin.

Monimuotoisuus on vahvuutemme ja meille tärkeä arvo. Montelin noin 20 ammattilaisen tiimiin kuuluu viiden eri kansallisuuden edustajia. Meillä on yhteiset tavoitteet ja kaikkien ääni on yhtä tärkeä. Montelilla voit olla oma itsesi.

Intergalaktiset edut

Työntekijöidemme onni ja hyvinvointi ovat aina etusijalla. Tutustu loistaviin työsuhde-etuihimme!

Lounasetu

Kokopäivätyössä tarjoamme sinulle kuukausittaisen 200 euron lounasedun.

Urheilu- ja kulttuurietu

Tarjoamme sinulle vuosittain 400 euron liikunta- ja kulttuuriedun hyvinvointisi ylläpitämiseen.

Työmatkaetu

Tarjoamme työmatkoihisi 300 euron vuosittaisen etuuden joukkoliikenteessä. Luonto kiittää!

Pyöräetu

Tarjoamme kumppanimme GoByBike:n kautta sinulle työsuhdepyöräedun. Voit valita haluamasi pyörän mistä tahansa myymälästä.

Kuntosali

Liikunta- ja kulttuuriedun lisäksi tuemme hyvinvointiasi antamalla sinulle ilmaisen kuntosalijäsenyyden Helsingin Fitness Villageen.

Yksityinen terveydenhuolto ja vakuutukset

Tarjoamme kattavan työterveydenhuollon (Mehiläinen) ja kattavat vakuutukset (Lähitapiola).

Aamiainen

Katamme emoaluksellamme joka maanantai maukkaan aamupalan. Tarjolla on muutakin kuin muroja!

Välipalat

Pidämme verensokerisi tasaisena! Toimistolta löydät virvoitusjuomia, smoothieita, hedelmiä, pähkinöitä ja muita terveellisiä välipaloja.

Työkalut

Kumppanille Dustin pitää huolen siitä, että sinulle on tarjolla laaja valikoima työhösi sopivia laitteita.

Tapahtumat

Kuukausittaisessa TekijäTorstaissa jaamme osaamistamme ja kokemuksiamme - ja syömme pitsaa. Montelieerit pääsevät viihtymään myös yhteisissä urheilu- ja kulttuuritapahtumissa sekä vuosittaisissa kesä- ja joulujuhlissa.

Emoalus

Toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä Kalevankadulla. Viihtyisä toimisto on omiaan tehokkaaseen ja ergonomiseen työskentelyyn.

Lapin matka

Matkustamme yhdessä yrityksemme alkulähteille Lappiin!

Avoimet työpaikat

Alla hieman tarkempia kuvauksia siitä, mitä juuri nyt etsimme, sekä näiden positioiden vaatimukset. Olethan kuitenkin rohkeasti meihin yhteydessä, vaikka et aivan tunnistaisi itseäsi näistä kuvauksista. Saatamme silti haluta juuri sinut tiimiimme.

Meillä pääset ty￶öskentelemään monipuolisesti, sillä devaajamme ovat uppoutuneet yhdestä kolmeen asiakasprojektiin samanaikaisesti. Projekteissa ratkotaan asiakkaidemme deep tech -haasteita, kehitetään ja luodaan ohjelmistoja ja sovelluksia sekä rakennetaan, ylläpidetään ja valvotaan planeetan parhaita pilvi-infrastruktuureja.

Itseohjautuva ty￶ö, vapauksien ja vastuiden tasapaino, modernit työtavat ja työkalut ovat montelilaisuuden ytimessä. Koska kaikki kehittäjämme tekevät työtään tiukassa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, hyvät kommunikointitaidot sekä aito halu auttaa asiakkaitamme ovat tarpeen.

Jatkuva oppiminen ja tiedon jakamisen ovat ydinarvojamme. Yrityksemme kasvaa, mutta yksi ajatus on ja pysyy: onnellisuus ensin.

Intergalaktinen full-stack ohjelmistokehittäjä

 • vähintään 5 vuotta työkokemusta ohjelmistoalan ammattilaisena
 • valmiudet ryhtyä liididevaajaksi
 • Python ja Javascript hallussa
 • monipuolisesti kokemusta nykyteknologioista, kuten Vue, React, Node, Django, SQL:t ja Docker
 • erinomaiset englannin kielen taidot, suomen kielitaito on eduksi

Intergalaktinen DevOps-asiantuntija

 • vähintään 5 vuotta työkokemusta ohjelmistoalan ammattilaisena
 • Python hallussa ja muutakin ohjelmistokielitaitoa
 • kyky luoda kestäviä automatisoituja järjestelmiä
 • käytännön kokemusta nykyteknologioista, kuten Kubernetes ja Docker
 • käytännön kokemusta alustoista, kuten esim. AWS, GCP, Rancher
 • erinomaiset englannin kielen taidot, suomen kielitaito on eduksi

Intergalaktinen mobiilikehittäjä

 • vähintään 3 vuotta työkokemusta ohjelmistoalan ammattilaisena
 • aiempaa työkokemusta mobiilisovelluskehityksestä Flutterilla, kokemus React Nativesta on eduksi
 • erinomaiset englannin kielen taidot, suomen kielitaito on eduksi
Lähetä hakemus

Ota yhteyttä

Juttelemme mielellämme kanssasi ja pohdimme yhdessä millaisia uramahdollisuuksia voisimme tarjota. Ota meihin yhteyttä maililla rekry@montel.fi.

ASIAKKAAMME

Olemme tehneet t￶öitä muun muassa monien menestyksekkäiden start-uppien, kasvunälkäisten pk-yritysten ja digitaalisten terveydenhoitopalveluiden edelläkäviöj￶iden kanssa. Voit tutustua asiakkaisiimme lukemalla asiakastarinoita blogistamme.

Kelluu
Joyhaptics
Tanktwo
Yeply
M Room
Helsinki
Privacy Designer
Kick.Ai
Klinik Healthcare Solutions
Dear Lucy
Forum Virium Helsinki
Oura