Mobiilisovellus­kehitystä

Kauniita ja käyttäjäystävällisiä iOs- ja Android-sovelluksia

Flutter - Tyylikäs & Nopea

Mobiilisovellusten kehitys on yksi erityisosaamisalamme. Mobiilisovelluskehityksessä olemme erikoistuneet etenkin Flutterin käyttöön. Flutter on alustariippumattomaan (cross-platform) sovelluskehitykseen tarkoitettu sovelluskehys, joka mahdollistaa todella nopean natiivisovellusten kehityksen. Olemme olleet etujoukoissa ottamassa Flutteria käyttöön ja tiimissämme onkin jo useita Flutter-eksperttejä.

Luomme vahvalla kokemuksella muun muassa sovelluksia, joissa mukana kustomoituja ulkoisia laitteita, natiiveja Bluetooth-viestintäominaisuuksia, pelillistettyjä ominaisuuksia sekä tyylikkäitä käyttöliittymiä. Sovelluksille luomme mielellämme myös laadukkaat pilveen sijoitetut backendit.

Flutterin lisäksi olemme tottuneet käyttämään toki muitakin sovelluskehyksiä, kuten React Nativea, Ionicia sekä Cordovaa, joilla olemme rakentaneet useita sovelluksia tuotantoon.

Mobiilisovelluskehityksen Asiakastarinoita

Pelillistetty menestystarina Flutterilla

Autoimme Reworksia rakentamaan Redecor sovelluksen Androidille. Redecor on peli kodin sisustussuunnitteluun. Pelisovellus rakennettiin Flutterilla. Flutter valittiin työkaluksi, koska tarvittiin natiivisovellus sekä vaivattomat ulkoisten ohjelmistorajapintojen integroinnit. Pelistä on tullut erittäin suosittu ja se on ladattu tuhansia kertoja.

Kehityskaari natiivista React Nativen
kautta Flutteriin

Kick.AI on puettava sensori kamppailulajien harrastajille potkujen mittaamiseen. Olemme kehittäneet Kick.AI:n sovellusta natiivista React Nativelle ja edelleen Flutterille. Sovellus sisältää kustomoidun sensorin ja Bluetooth-teknologiaa. Olemme kehittäneet myös sovelluksen pilvi-infrastruktuurin sekä sulautetun sensoriohjelmiston.

Karttaintegraatio ja paljon muuta React Nativella

Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille. Sovelluskehittäjämme ovat kehittäneet pavelun verkko-dashboardia sekä mobiilisovelluksen ominaisuuksia cross-platform sovelluskehys React Nativella. Näitä ominaisuuksia ovat olleet muun muassa Google Maps -integraatio sekä paikannustoiminto.

React Nativella yksi kehittäjä pystyy nopeasti ja kustannustehokkaasti luomaan samanaikaisesti Android- ja iOS-versiot samaa koodia hyödyntäen.

Ionicilla mobiilisovelluskehitystä

Olemme olleet pitkään MealLoggerin teknologikumppani. MealLogger on tekoälyavusteinen ravitsemusvalmennusalusta. Front- ja backend-kehityksen lisäksi olemme kehittäneet heidän mobiilisovellusta. Mobiilisovellus on tehty Ionicilla.

Cordovalla mobiilisovelluskehitystä

Olemme kehittäneet Varian Medical Systemsin Noona-sovellusta, jonka avulla syöpäpotilaat kommunikoivat oireistaan hoitohenkilökunnalle. Aluksi mukautimme Noonan Angular-pohjaisen websovelluksen mobiilisovellukseksi Cordovalla ja myöhemmin olemme jatkokehittäneet sovellusta.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Olemme täällä helpottamassa yrityksesi teknologiatarpeita. Älä pelkää ottaa yhteyttä, oli kyseessä sitten simppeli kysymys tai iso kokonaisuus!