MontelCare

Ainutlaatuinen palvelu pilvipalveluidesi hallintaan

24/7 Cloud DevOps -palvelu takuulla

Jos palvelusi kaatuu, me maksamme sinulle.

MontelCare tarjoaa pilvipalveluiden valvonnan, ongelmatilanteiden ratkaisun ja infrastuktuurin jatkuvan kehitystyön – kaikki samassa paketissa. Sertifioidut DevOps-asiantuntijamme rakentavat kestävän, tietoturvallisen ja skaalautuvan pilvi-infrastruktuurin, ja valvovat, että palvelusi ovat pystyssä. Jos palvelu kaatuu, hyvitetään se palvelun kiinteästä kuukausimaksusta.

MontelCare palvelun hinta

Tämä laskuri kertoo mitä maksaa, että kokeneet asiantuntijamme rakentavat teille huippuluokan pilvi-infrastruktuurin, ja pitävät huolta siitä, että palvelunne ovat pystyssä 24/7/365, tai sopimuksen mukaan.

1. Valitse ympäristö

Jaettu klusteri tarjoaa kaikki skaalautuvan ja tietoturvallisen Kubernetes-arkkitehtuurin hyödyt erittäin kustannustehokkaasti. Paras ratkaisu yrityksille ilman omaa teknologiatiimiä. Sisältää kopioidun tietokannan ja volyymit*.

Oma yksityinen klusteri on paras ratkaisu, jos haluatte täyden pääsyn Kubernetes-ympäristöön tai tarvitsette yksilöllisen infrastruktuurin tukemaan palveluanne.

Jos vaatimukset palvelusi infrastruktuurille kasvavat myöhemmin, voit helposti vaihtaa omaan yksityiseen klusteriin.

*PostgreSQL, MySQL ja Redis kuuluvat palvelun hintaan, muut tietokannat voivat vaikuttaa hintaan.

2. Valitse palvelutaso

MontelCare Core sisältää Kubernetes-versiopäivitykset ja kaikki Kuberneteksen hyödyt. Sinun ei tarvitse huolehtia tietoturvallisuudesta, CI/CD-putken ongelmista tai infrastruktuurin päivittämisestä. Me hoidamme kaiken tuon puolestasi. Tämän lisäksi saat:

 • huippuluokan CI/CD putken ja ilmaiset Montelin Gitlab-työkalut käyttöösi
 • henkilökohtaista palvelua suoraan senior-tason DevOps-eksperteiltä.
 • 3. Aloitetaanpa

  MontelCare-palvelu sisältää

  GAP-analyysi

  Jatkuva pilvi-infrastruktuurin
  kehitystyö

  Palveluillesi takuuvarma
  24/7 käytettävyys

  Kriittisen palvelun käyttökatkon kustannukset voivat olla valtavat. Kuitenkin luotettavan ja turvallisen pilvi-infrastruktuurin luominen, ylläpito ja valvonta vaatii jatkuvaa huomiota ja erityisasiantuntemusta. Tätä tarjoavat meidän sertifioidut pilviasiantuntijat.

  MontelCare-palvelumme sisältää huomattavasti enemmän kuin perinteiset pilvi- tai PaaS-palvelut. MontelCare-palveluun sisältyvät myös dynaamisten ympäristöjen hallinta, automaattinen skaalaaminen, monimutkaisten infrastruktuurien hallinta, sovellusten valvonta, CVE sekä riskinhallinta- ja tietoturvallisuustoiminnot.

  MontelCare työprosessi

  MontelCare pilvipalveluiden hallintaan kuuluu jatkuva pilvi-infrastruktuurin kehitystyö sekä valvonta. MontelCaren toimintojen lisäksi Full Stack -ohjelmistokehittäjämme voivat joustavasti olla apunanne myös tuotekehitysprojekteissa .

  Kustannus­tehokasta & huoletonta
  pilvipalveluiden hallintaa

  Servereiden kaatumiset ja tietokantaongelmat aiheuttavat väistämättä korjaustarpeita. Ongelmien perimmäinen syy on aina selvitettävä, jottei se toistuisi. Myös liiketoiminnan kasvu tuo haasteita: infrastruktuurin täytyy skaalautua nopeasti. Tämän kaiken voi toki hoitaa oma DevOps-tiimi, mutta MontelCare on kustannustehokas ja huoleton vaihtoehto.

  Kokemuksemme turvin pystymme tehokkaasti luomaan planeetan parhaan sovellusinfrastruktuurin, jota valvomme kellon ympäri. Sinun ei tarvitse etsiä ja palkata DevOps-asiantuntijoita tai reagoida hälytyksiin ite kesken töiden, lomien tai yöunien.

  1

  Serverit kaatuvat ja tietokannoissa on ongelmia, jotka aiheuttavat käyttökatkoja. Selvität ongelmat oman DevOps-tiimisi avulla, mutta vie aikaa löytää ja korjata ongelmien syyt.
  Kun liiketoiminta kukoistaa tarvitset äkkiä lisää osaavia ammattilaisia skaalaamaan järjestelmää. Tämä vie aikaa ja rahaa.

  2

  MontelCare-tiimimme pystyy hetkessä korjaamaan ongelmat, selvittämään niiden syyt sekä julkaisemaan jälkiselvityksen. Lisäksi me hyvitämme osan kiinteästä kuukausimaksustasi käyttökatkon tapahtuessa.
  Järjestelmän skaalaaminen tapahtuu hetkessä. Lisäys kuukausimaksuun on kohtuullinen ja ennustettavissa.

  Sertifioituja DevOps-asiantuntijoita

  Planeetan parhaan sovellusinfrastruktuurin rakentaminen vaatii vaivalla hankittua kokemusta ja taitoa. Meidän DevOps-asiantuntijat ovat sertifioituja Kubernetes-administraattoreita, Googlen ja AWS:n sertifioimia pilviarkkitehtejä ja Microsoftin sertifioimia Azure-datainsinöörejä. Me olemme myös UpCloudin kumppanitoimittaja sekä Google Cloud Platform -kumppani.

  KubernetesGCPAzureGCPAWSUpcloud

  Kubernetes on tänä päivänä paras työkalu sovellusten orkestrointiin nykyaikaisissa pilvi-infrastruktuureissa. Meidän sertfioidut Kubernetes-administraattorit ovat kokeneita niin käyttämään Kubernetesta erilaisssa pilviympäristöissä kuin pystyttämään omia Kubernetes-klustereita.

  Kubernetes - työkalu konttien hallintaan
  AWSKubernetesDockerRancherTerraformHetznerAzureGCPGitlabUpcloud

  Pilvi-infrastruktuurin kehitys

  Lue lisää muutospolusta nykyaikaiseen, tehokkaaseen, skaalautuvaan ja kestävään pilvi-infrastruktuuriin Pilviarkkitehtuurin modernisointi -sivultamme tai lataa Cloud Infrastructure Modernisation -oppaamme.

  JoyHaptics logoDuunitori logoEnia logoYeply logoTankTwo logoMealLogger logoReworks logoEazybreak logoUsetrace logoOura logoPackage Media logoNoone logoLifelife logoZoined logoReact & Share logoCustobar logoCity of Helsinki logoKlinik healthcare solutions logoKick.ai logoDear Lucy logoM Room referenceHeartHR referenceAina referenceCinia Montel referenceCreago Montel referenceNetplaza Montel referenceTalentadore Montel referenceKelluu Montel referenceForum Montel reference

  Ota yhteyttä

  Olemme täällä helpottamassa yrityksesi teknologiatarpeita. Älä pelkää ottaa yhteyttä, oli kyseessä sitten simppeli kysymys tai iso kokonaisuus!