Ohjelmisto­luomuksia

joihin kannattaa panostaa

Huippuluokan Ohjelmistoja

Tehtävämme on luoda merkityksellisiä ja huippulaadukkaita ohjelmistoratkaisuja, joihin resurssointi kannattaa. Esittelemme alla muutamia yleisimpiä teemoja ohjelmistokehitysprojekteille, joissa Full Stack -ohjelmistokehittäjämme ovat työskennelleet.

Toiminnanohjaus­järjestelmät

Toiminnanohjausjärjestelmien (ERP-järjestelmien) avulla yritykset voivat tehokkaasti hallita ja automatisoida päivittäistä toimintaansa aina talousseurannasta palkanmaksuun, projektinhallinnasta asiakaskommunikaatioon ja tulosten seurantaan.

Toiminnanohjauksen ohjelmistoratkaisujen luominen vaatii monipuolista teknistä osaamista suunnittelusta tuotantoon, integraatioista data-analytiikkaan ja vieläpä datan visualisointiin informatiivisten dashboardien luomiseksi.

Olemme tehneet monipuolisia ERP-ratkaisuja useille asiakkaillemme, niin suuryrityksille kuin startupeille, kuten Enia, Duunitori ja Yeply.

Lue asiakasẗarina

Web- ja mobiilikehitys

Kokonaisten ohjelmistoratkaisujen luomiseen tarvitaan Full Stack -ohjelmistokehittäjiä, jotka hallitsevat kehitystyön koko elinkaaren suunnittelupöydältä tuotantoon, sekä prosessiin liittyvät moninaiset tarpeet aina käyttöliittymäsuunnittelusta suorituskykyisiin backendeihin. Full Stack -ohjelmistokehittäjämme ovat kehittäneet laajan kirjon erilaisia ohjelmistoja, joissa yhdistyy näyttävät ja käyttäjäystävälliset käyttöliittymät sekä nykyaikaiset skaalautuvat backendit. Näiden luomiseen käytämme monipuolisesti parhaita nykyaikaisia teknologioita.

Jos etsit ohjelmistokehittäjää luomaan yksinkertaisen kauniin nettisivun, on tarjolla liuta toimijoita, jotka sopivat täydellisesti suorittamaan tehtävää. Me emme ole yksi niistä. Meidän vahvuutemme ovat monimutkaisempien, usein dataintensiivisten, järjestelmien ja sovellusten rakentaminen. Me sovimme täydellisesti ratkomaan deep tech -haasteita.

Web-kehittäjien lisäksi tiimissämme on useita mobiilisovelluskehittäjiä.

Tutustu mobiilikehitysprojekteihimme

Sulautetut järjestelmät ja sensoriteknologia

Sulautettu järjestelmä on yhdistelmä laitteen elektroniikka ja siihen sulautettua ohjelmistoa. Sulautettu järjestelmä suunnitellaan vastaamaan yhdestä tai useammasta toiminnosta osana suurempaa järjestelmää. Monet IoT-sovellukset, kuten puettavat älylaitteet, hyödyntävät sensoriteknologiaa erilaisten signaalien keräämiseen ja välittämiseen.

Sulautettujen järjestelmien luominen vaatii syvällistä tietämystä sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnista sekä kokemusta tarvittavien mittalaitteiden, kuten logiikka-analysaattorin ja oskilloskoopin käytöstä. Myös perusteellinen ymmärrys elektroniikan ja sulautettujen järjestelmien toimintaperiaatteista on välttämätöntä. Sulautetuille ohjelmistoille on ominaista reaaliaikaisesti toimiva käyttöliittymä sekä rajallinen energialähde. Nämä piirteet tuovat omat haasteensa laitteiden suunnitteluprosessiin.

Meillä on vuosien kokemus sulautettujen järjestelmien suunnittelu- ja kehitystyöstä. Kokeneet Full Stack -ohjelmistokehittäjämme ovat luoneet sulautettuja järjestelmiä ja sensoriteknologiaa muun muassa puettavia potkusensoreita valmistavalle Kick.AI:lle sekä älyakkuja valmistavalle TankTwo:lle.

Monimutkaisten tietomassojen hallinta

Datamassan hallinnoiminen voi olla valtavan hankalaa, vaikka datamassa ei olisikaan kooltaan valtava. Big Data, Complex Data, tarve säilöä dataa pitkiä aikoja sekä huolimattomasti toteutetut siirtymät järjestelmästä toiseen ovat erittäin yleisiä datan hallinointiin liittyviä haasteita.

Termillä monimutkaisen datan analyysi (complex data analytics) viitataan korkeatasoisten algoritmisten menetelmien käyttöön siten, että suuria jäsentelemättömiä datasettejä voidaan käsitellä ja hyödyntää tehokkaasti. Complex datan hallinnoiminen ja analysointi vaatii laaja-alaista data-analytiikan ja järjestelmäarkkitehtuurien ymmärrystä. Me olemme onnistuneesti ratkoneet monimutkaisia datahaasteita niin pienille kuin suurille yrityksille, kuten Enia ja React & Share.

Ohjelmistorajapinnat ja integraatiot

Ohjelmointirajapinnat, API:t (application programming interface) prosessoivat komentoja, siirtävät dataa ja mahdollistavat näin saumattoman ohjelmistojen ja järjestelmien yhdistelyn. API-integraatioissa yhdistetään ohjelmointirajapintojen avulla useita sovelluksia toimittamaan yhteistä tarkoitusta.

API:en rakentaminen vaatii vahvaa visiota sovelluksen, palvelun tai alustan tarpeista näiden tarpeiden muuntamiseksi yksinkertaisiksi yhteyspisteiksi. Hyvien ohjelmointirajapintojen suunnittelu puolestaan vaatii vahvaa ymmärrystä tietokoneiden ja servereiden vuorovaikutuksesta sekä toimialatuntemusta. Lisäksi useimmiten on tarpeellista huomioida useita erilaisia palveluita ja niiden välisiä vuorovaikutuksia.

Full Stack -ohjelmistokehittäjillämme on laaja kokemus sekä REST että GraphQL ohjelmistorajapintojen suunnittelusta, rakentamisesta ja yhdistämisestä. Olemme yksi viidestä Helsingin kaupungin rajapintaohjelmoinnin laatustandardit täyttävästä yrityksestä. Helsingin kaupungin lisäksi olemme työskennelleet ohjelmistorajapintojen parissa myös muiden asiakkaidemme, kuten MealLoggerin, Klinik Healthcare Solutionsin ja Yeplyn projekteissa.

Terveysalan teknologia

Teknologian kehitys on tuonut valtavia muutoksia ja uusia mahdollisuuksia terveydenhuolto- ja hyvinvointibisnekseen. Useimmiten eHealth-järjestelmien ja -sovellusten tulee pystyä taltioimaan ja käyttämään suuria datamassoja. Kaiken tekemisen tulee noudattaa alan tiukkoja säännöksiä. Potilasturvallisuudesta pitää huolehtia ja järjestelmien toimia usein keskeytyksettä 24/7 ympäri maailmaa.

Terveysteknologiaprojekteissa yhdistyy usein ohjelmistokehitys, data science, tekoäly, huipputason tietoturvallisuus ja vaativat integraatiot. Tietämys ja ymmärrys alan muutoksesta ja tyypillisistä haasteista ovat välttämättömiä kaikille terveysteknologian parissa työskenteleville.

Olemme saaneet olla mukana vauhdittamassa terveys- ja hyvinvointialan teknologista mullistusta: olemme luoneet älykkäitä automatisoituja prosesseja, käyttäjäystävällisiä järjestelmiä ja skaalautuvia pilvi-infrastruktuureja menestyksekkäille startupeille ja kansainvälistyville kasvuyrityksille, kuten Ouralle, Klinikille, MealLoggerille ja Noonalle.

Lue health tech -asiakastarinoita

Asiakkaitamme

JoyHaptics logoDuunitori logoEnia logoYeply logoTankTwo logoMealLogger logoReworks logoEazybreak logoUsetrace logoOura logoPackage Media logoNoone logoLifelife logoZoined logoReact & Share logoCustobar logoCity of Helsinki logoKlinik healthcare solutions logoKick.ai logoDear Lucy logoM Room referenceHeartHR referenceAina referenceCinia Montel referenceCreago Montel referenceNetplaza Montel referenceTalentadore Montel referenceKelluu Montel referenceForum Montel reference

Ota yhteyttä

Olemme täällä helpottamassa yrityksesi teknologiatarpeita. Älä pelkää ottaa yhteyttä, oli kyseessä sitten simppeli kysymys tai iso kokonaisuus!