Intergalaktisia
uramahdollisuuksia

Seikkailuja ohjelmistoalan ammattilaisille

Tervetuloa joukkoon

Kiinnostaisiko intergalactinen seikkailu ohjelmoinnin parissa?

Voit olla jo valmis sukkula kiinnitettäväksi emoalukseemme, tai vasta intergalactisen kiitoratasi alkumetreillä. Kysy rohkeasti tarvitsisimmeko juuri sinun kaltaistasi täydennystä tiimiimme!

Me montelieerit muodostamme huipputason teknologiatiimin, jolle tärkeintä ovat onnelliset asiakkaat ja työntekijät – sekä mielenkiintoiset seikkailut. Päämääränämme on myös olla Suomen vastuullisin ohjelmistoyritys.

Työkulttuuri Montelilla

Onnellisuus ensin, tiivistää visiomme. Haluamme että meillä on onnellisimmat tiimin jäsenet, tyytyväisimmät asiakkaat ja mitä parhaimpia seikkailuja. Uskomme matalaan hierarkiaan ja luotamme siihen että jokainen tekee työnsä hyvin. Montelilla kukaan ei huohota niskaasi kertomassa, mitä sinun tulee seuraavaksi tehdä.

Meiltä löydät ammatillisia haasteita ja kehitysmahdollisuuksia. Tarjoamme ​​jännittäviä projekteja sekä henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja mentorointia. Työkulttuurimme tähtää aina vapauteen ja vastuuseen, koska ne kulkevat käsi kädessä. Rohkaisemme ja tarjoamme aikaa opiskeluun, koulutuksiin ja todistusten hankkimiseen.

Tuemme työn ja yksityiselämän tasapainoa vakaalla työympäristöllä ja joustavilla työajoilla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä valitsemastasi paikasta, jopa täysin etänä. Jos osa-aikatyö on sinun juttusi - annamme siihen mahdollisuuden.

Huikea ilmapiiri pitää meidät onnellisina. Matala hierarkia, ketterä työkulttuuri ja “can do”-asenne ovat kulttuurimme kulmakiviä. Tarjoamme sinulle rennon työyhteisön ja hauskoja työpäivän jälkeisiä tapahtumia niin etänä kuin livenäkin.

Monimuotoisuus on vahvuutemme. Montel koostuu 25 ammattilaisen tiimistä ja 11 kansallisuudesta. Meillä on yhteiset tavoitteet sekä kaikkien ääni on yhtä tärkeä ja tasa-arvoinen. Montelilla voit olla oma itsesi.

Intergalaktiset edut

Työntekijöidemme onni ja hyvinvointi ovat aina etusijalla. Tutustu loistaviin työsuhde-etuihimme!

Lounasetu

Kokopäivätyössä tarjoamme sinulle kuukausittaisen 200€ lounasedun.

Urheilu- ja kulttuurietu

Tarjoamme sinulle 400€ liikunta- ja kulttuuriedun hyvinvointisi ylläpitämiseen.

Työmatkaetu

Tarjoamme työmatkoihisi 300€ vuosittaisen etuuden joukkoliikenteessä. Luonto kiittää!

Pyöräetu

Tarjoamme kumppanimme GoByBike:n kanssa sinulle työsuhdepyörän. Voit valita haluamasi pyörän mistä tahansa myymälästä.

Kuntosali

Liikunta- ja kulttuuriedun lisäksi tuemme hyvinvointiasi antamalla sinulle ilmaisen kuntosalijäsenyyden Helsingin Fitness Villageen.

Yksityinen terveydenhuolto ja vakuutukset

Tarjoamme kattavan työterveydenhuollon (Mehiläinen) ja vakuutukset (Lähitapiola).

Aamiainen

Löydät emoalukseltamme joka maanantai maukkaan aamupalan. Tarjolla on muutakin kuin muroja!

Välipalat

Pidämme verensokerisi tasaisena! Toimistolta löydät virvoitusjuomia, smoothieita, hedelmiä, pähkinöitä ja muita terveellisiä välipaloja.

Työkalut

Kumppanille Dustin pitää huolen siitä, että sinulla on laaja valikoima työskentelyyn sopivia laitteita.

Tapahtumat

Kuukausittaisessa TekijäTorstaissa jaamme osaamistamme ja pidämme hauskaa yhdessä. Montelieerit pääsevät viihtymään myös urheilu- ja kulttuuritapahtumissa sekä vuosittaisissa kesä- ja joulujuhlissa.

Lapin matka

Kerran vuodessa viemme sinut yrityksemme alkulähteille, Lappiin!

Emoalus

Toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä Kalevankadulla. Viihtyisä toimisto on omiaan tehokkaaseen ja ergonomiseen työskentelyyn.

Avoimet paikat

Alla hieman tarkempia kuvauksia siitä, mitä juuri nyt etsimme. Olethan kuitenkin rohkeasti meihin yhteydessä, vaikka et aivan tunnistaisi itseäsi näistä kuvauksista. Saatamme silti haluta juuri sinut tiimiimme.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa projekteissa, sillä devaajamme ovat uppoutuneet yhdestä kolmeen projektiin samanaikaisesti. Projekteissa ratkotaan asiakkaidemme deep tech -haasteita sekä kehitetään ja luodaan ohjelmistoja sekä applikaatioita. Itseohjautuva työ, vapauksien ja vastuiden erinomainen tasapaino, modernit tavat sekä työkalut työskennellä sekä asiakaslähtöisyys ovat Montelieerina olemisen kulmakiviä. Tiimimme on kasvanut suuremmaksi, mutta missiomme on ja pysyy: onnellisuus ensin!

INTERGALACTIC FULL-STACK SOFTWARE DEVELOPER

Full-Stack Developerimme työskentelevät useissa erilaisissa asiakasprojekteissa samanaikaisesti kehittäen ohjelmistoja ja sovelluksia sekä ratkoen asiakkaidemme kompleksisia haasteita. Kehittäjiemme päivät hujahtavat asiakkaidemme kanssa työskennellessä, joten konsultoiva työskentelyote on asiantuntijoidemme työssä merkittävässä roolissa ja näin ollen jopa toivomme, että olet kiinnostunut asiakkaidemme konsultoinnista.

INTERGALACTIC DEVOPS ENGINEER

DevOps-asiantuntijamme sekä kehittävät että ylläpitävät kestäviä ja skaalautuvia pilvi-infrastruktuureja. Kokemus ohjelmistokehityksestä on myös tarpeen DevOps-pilottiemme saappaissa, sillä devaaminen on merkittävässä osassa myös heidän työssään.

INTERGALACTIC MOBILE APP DEVELOPER

Mobiilikehittäjiemme pääasiallinen tehtävä on luoda ja kehittää upeita mobiilisovelluksia asiakkaillemme. Koska Flutter on lempilapsemme freesin ja uraauurtavan mobiilidevaamisen saralla, olemme kovin iloisia, mikäli jaat innostuksemme sitä kohtaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

contact picture

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

Emmi Kiiskilä /

Head of HR

emmi@montel.fi

Asiakkaamme

Olemme tehneet töitä niin menestyksekkäiden start-uppien, korkean suorituskyvyn myynti- ja markkinointiorganisaatioiden, sähköisten terveydenhoitopalveluiden edelläkävijöiden kuin myös suurten julkisen sektorin toimijoiden sekä monien muiden kanssa.

JoyHaptics logoDuunitori logoEnia logoYeply logoTankTwo logoMealLogger logoReworks logoEazybreak logoUsetrace logoOura logoPackage Media logoNoone logoLifelife logoZoined logoReact & Share logoCustobar logoCity of Helsinki logoKlinik healthcare solutions logoKick.ai logoDear Lucy logoM Room referenceHeartHR referenceAina referenceCinia Montel referenceCreago Montel referenceNetplaza Montel referenceTalentadore Montel referenceKelluu Montel referenceForum Montel reference