Takuuvarma pilvi-infra tukee Metabiten kasvua

Kun palvelun pilvi-infrastruktuurin toimivuus on hyvissä käsissä, voi rauhassa keskittyä palvelun kehittämiseen ja bisneksen kasvattamiseen. Metabite, uuden ajan ravintovalmennussovellus, on ottanut merkittäviä askeleita kohti kansainvälistymistä. Yhteistyömme ansiosta Metabite on pystynyt keskittymään innovointiin ja palvelunsa kehitykseen, samalla kun MontelCare takaa heidän sovelluksensa sujuvan ja katkottoman toiminnan.

Wellness Foundry, digitaalisen ravintovalmennuksen edelläkävijä, on ollut Montel Intergalacticin asiakas jo vuodesta 2018 saakka. Yrityksen palvelut, MealLogger ja Metabite, mullistavat ravitsemusohjausta, ja tähtäävät nopeaan kasvuun ja kansainvälistymiseen. Metabite tekee yhteistyötä mielenkiintoisten toimijoiden, kuten the Game Changers Institute, PLANTSTRONG ja Helsinki Planetary Health Hub kanssa.

Montel on rakentanut Metabitelle luotettavan pilvi-infrastruktuurin, jonka avulla varmistetaan sovellusten jatkuva käytettävyys ja turvallisuus. Metabiten käyttämä MontelCare-palvelu takaa kellon ympäri ja vuoden ympäri teknisen tuen ohjelmiston pilvi-infrastruktuurin ylläpitoon. Montelin tiimi on ollut sen lisäksi mukana monissa muissa Metabiten projekteissa, aina mobiilisovelluskehityksestä backend-päivitykseen ja integraatioihin.

Palvelun käyttökatkokset voivat aiheuttaa pahoja ongelmia

Palveluiden käyttökatkokset voivat tuoda 24/7 käyttöön perustuville digipalveluille todella isoja ongelmia. Ne häiritsevät asiakkaiden vuorovaikutusta sovelluksen kanssa, ja niillä on myös laajempia vaikutuksia asiakastyytyväisyydelle ja yrityksen maineelle.  Käyttäjät luottavat siihen, että sovellus on jatkuvasti käytettävissä, ja saattavat kokea turhautumista ja epävarmuutta, jos palvelu ei ajoittain toimi. Tämä voi lisätä jopa riskiä menettää asiakkaita. Lisäksi järjestelmän palauttaminen ja ongelmien juurisyiden korjaaminen johtavat lisäkustannuksiin sekä vaativat arvokasta aikaa.

MontelCaren jatkuvasti saatavilla oleva tekninen tuki ja valvonta on ollut Metabitelle korvaamatonta. Montelin asiantuntijatiimi on varmistanut, että Metabiten digitaalinen palvelu pysyy vakaana ja toimintavarmana. Metabiten CEO, Michael Quarshie korostaa Montelin palvelun korkeaa laatua:

"Meillä on ollut ilo työskennellä Montelin kanssa. Tiimi on osaava ja reagoi nopeasti, mikä tarkoittaa, että saamme tukea ja asiantuntemusta aina silloin, kun sitä tarvitsemme."

Hän mainitsee myös, että Montelin joustavuus ja korkeatasoinen asiantuntijuus ovat olleet ratkaisevia heidän liiketoiminnalleen.

MontelCare on digiyritysten luottovalinta

Montelin co-founder Jussi Sarkkinen on syystäkin tyytyväinen Metabiten menestykseen ja pitkään asiakassuhteeseen.

"MontelCare on luotu tukemaan juuri Metabiten tyyppistä digitaalista palvelua, joka kasvaa nopeasti ja edellyttää pilvi-infrastruktuurin saumatonta toimivuutta. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota joustavia ja luotettavia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme kasvamaan".

Jos teillä on liiketoiminalle kriittinen ohjelmisto, jonka käyttökatkottomuus on teille tärkeää, varaa viipymättä tapaaminen kanssani tästä linkistä. Katsotaan yhdessä, kuinka MontelCare-palvelu voisi vapauttaa oman devaustiiminne aikaa pilvi-infran kehitys- ja valvontatyöstä teille olennaisempaan tekemiseen.

Ale Moisio

CEO

Ale is a great team player in business and on the football court. He is also into DIY projects and fishing.

Posts authored by ale

Contact us

We are here to help your company's technology bloom.
So do not hesitate to contact us in any matters!

Read more insight in our blog