MONTEL INTERGALACTIC
background background
spacey-background montel-mascot
montel-intergalactic

Montel Intergalactic

Huippuluokan ohjelmistokehitystä. IT-modernisaatiota. Pilvipalveluiden valvontaa ja pilvi-infrastuktuurin jatkuvaa kehitystyötä.

rocket-separator

Montel Intergalactic

on luottokumppanisi teknologiahaasteiden edessä. Tarjoamme huippuluokan DevOps / SRE asiantuntijuutta sekä laadukasta ohjelmistokehitystä.

Mitattava, itseohjautuva työnteko, huolellisesti valitut parhaat työkalut ja teknologiat sekä tiivis asiakassuhde ovat toimintakulttuurimme kulmakiviä.

Kokeneet ohjelmistokehittäjämme

luovat myös korkeatasoisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjausjärjestelmistä (ERP) data-mining työkaluihin ja eHealth-palveluihin.

Tutustu tarkemmin osaamiseemme

MontelCare

on huolenpitopalvelumme yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja jättää palvelunsa monitoroinnin, ylläpidon ja palveluinfrastruktuurin skaalaamisen meidän huoleksemme. Pidämme huolen, että palvelusi toimii tauotta ja parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen tarjoten. Valitse vain yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelupaketti.

Tutustu tarkemmin MontelCare-palveluun

Asiakkaamme

ovat menestyneitä start-uppeja, korkean suorituskyvyn myynti- ja markkinointiorganisaatioita, sähköisten terveydenhoitopalveluiden edelläkävijöitä – ja kenties pian sinunkin yrityksesi.

the-mothership

Jutellaanpa, niin autamme ottamaan etumatkaa.

Yhteystietoihin