MONTEL INTERGALACTIC
background background
spacey-background montel-mascot
montel-intergalactic

Montel Intergalactic

Huippuluokan ohjelmistokehitystä. IT-modernisaatiota. Pilvipalveluiden valvontaa ja pilvi-infrastuktuurin jatkuvaa kehitystyötä.

rocket-separator

Montel Intergalactic

on luottokumppanisi teknologiahaasteiden edessä. Tarjoamme huippuluokan DevOps / SRE asiantuntijuutta sekä laadukasta ohjelmistokehitystä.

Mitattava, itseohjautuva työnteko, huolellisesti valitut parhaat työkalut ja teknologiat sekä tiivis asiakassuhde ovat toimintakulttuurimme kulmakiviä.

Kokeneet ohjelmistokehittäjämme

luovat myös korkeatasoisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjausjärjestelmistä (ERP) data-mining työkaluihin ja eHealth-palveluihin.

Tutustu ohjelmistokehityspalveluihimme

MontelCare

on huolenpitopalvelumme yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja jättää palvelunsa monitoroinnin, ylläpidon ja palveluinfrastruktuurin skaalaamisen meidän huoleksemme. Pidämme huolen, että palvelusi toimii tauotta ja parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen tarjoten. Valitse vain yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelupaketti.

Tutustu MontelCare DevOps-palveluumme

Cloud DevOps

-palveluportfoliomme sisältää jokaisen vaiheen infrastruktuurin nykyaikaistamiseksi: pilvimigraatioista, kontitukseen, Kuberneteksen pystytykseen ja automatisoituun CI/CD-putkeen.

Lue lisää infrastruktuurin päivittämisestä nykypäivään sivulta:

Muutospolku moderniin pilviarkkitehtuuriin

Asiakkaamme

ovat menestyneitä start-uppeja, korkean suorituskyvyn myynti- ja markkinointiorganisaatioita, sähköisten terveydenhoitopalveluiden edelläkävijöitä – ja kenties pian sinunkin yrityksesi.

the-mothership
Certified Kubernetes Administrator Google Cloud Certified

Jutellaanpa, niin autamme ottamaan etumatkaa.

Yhteystietoihin