MONTEL INTERGALACTIC
background background
spacey-background montel-mascot

MontelCare

Haluaisitko palveluinfrastruktuurin korjailun sijaan keskittyä kasvattamaan liiketoimintaasi?

Tutustu palveluumme

Montel Intergalactic

on luottokumppanisi teknologiahaasteiden edessä. Tarjoamme takuuvarmaa pilviarkkitehtuurin kehitys- ja valvontatyötä sekä huippuluokan DevOps / SRE asiantuntijuutta.

Mitattava, itseohjautuva työnteko, huolellisesti valitut parhaat työkalut ja teknologiat sekä tiivis asiakassuhde ovat toimintakulttuurimme kulmakiviä.

Tutustu intergalaktiseen tiimiimme

MontelCare

on huolenpitopalvelumme yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja jättää palvelunsa monitoroinnin, ylläpidon ja palveluinfrastruktuurin skaalaamisen meidän huoleksemme. Pidämme huolen, että palvelusi toimii tauotta ja parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen tarjoten.

Valitse yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelupaketti.

12 / 5

Puolihoito. Takaamme palveluiden toimivuuden toimistotyöaika (6UTC - 18UTC), jokaisena arkipäivänä.

24 / 5

Arkihoito. Pidämme palveluiden toimivuudesta huolta kellon ympäri, jokaisena arkipäivänä. Viikonloppuvalvonta ei kuulu palvelun piiriin.

24 / 7

Helahoito. Täyden palvelun huolenpitosopimus. Pidämme palvelusi kunnossa kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä, niin viikonloppuöinä, heinäkuun hellepäivinä kuin jouluaattona.

Tutustu tarkemmin MontelCare-palveluun

Kokeneet ohjelmistokehittäjämme

luovat myös korkeatasoisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjausjärjestelmistä (ERP) data-mining työkaluihin ja eHealth-palveluihin. Projektityömme hinta muodostuu mutkattomasti, tehdyistä työpäivistä, joiden määrää ja sisältöä asiakkaamme voivat seurata reaaliaikaisesti. Ohjelmistokehittäjämme muodostavat joko kokeneen ja erittäin asiantuntevan lisän omaan teknologiatiimiinne, tai koko yrityksenne teknologiatiimin.

Tutustu tarkemmin projektityöhömme

Asiakkaamme

ovat menestyneitä start-uppeja, korkean suorituskyvyn myynti- ja markkinointiorganisaatioita, sähköisten terveydenhoitopalveluiden edelläkävijöitä – ja kenties pian sinunkin yrityksesi.

the-mothership

Jutellaanpa, niin autamme ottamaan etumatkaa.

Yhteystietoihin

Viimeisimmät blogipostaukset