Varaa tapaamisaika

DevOps-asiantuntijapalvelut

DevOps-asiantuntijapalvelumme kattavat koko infrastruktuurin modernisoinnin: pilvimigraatiot, kontitukset, Kubernetes-asennukset sekä automatisoidun CI/CD-putken. Palvelut suoritetaan joustavasti tarpeita vastaavina projekteina, sertifioitujen senior-tason asiantuntijoiden toimesta.

Voit valita myös MontelCare-palvelun kokonaisvaltaiseen pilvipalveluiden hallintaan: 24/7 valvonta, ongelmatilanteiden ratkominen ja infrastruktuurin kehitys, kaikki samassa paketissa kiinteällä kuukausihinnalla ja takuulla.

MontelCare – 24/7 cloud DevOps -palvelu

Kontitus

Nykyaikaset kontitusteknologiat, kuten Docker, ovat mullistaneet sovellusten kehittämisen. Resurssien eristäminen itsenäisiin kontteihin tekee sovelluksesta kestävämmän: yhden kontin sammuminen tai kaatuminen ei kaada koko järjestelmää.

Pilvimigraatiot

Tarvitset juuri tarpeisiisi parhaan pilvialustan. Koska tarjolla on lukuisia eri palveluntarjoajia, voi olla vaikeaa valita niistä juuri oikea, itselle paras. Me voimme auttaa valitsemaan tarpeisiisi osuvimman.

Tiimissämme on Googlen sertifioimia pilviarkkitehtejä, AWS-sertifioituja pilviarkkitehtejä sekä sertifioituja Azure-datainsinöörejä. Me olemme suomalaisen UpCloudin toimittajakumppani sekä kokenut Hetzner-pilvialustan käyttäjä.

Kubernetes infrastruktuurin hallintaan

Kubernetes on tänä päivänä paras työkalu sovellusten orkestrointiin nykyaikaisissa pilvi-infrastruktuureissa. Kubernetes-klustereiden asennukset ja Kubernetes-ympäristön optimointi eivät ole yksinkertaisia tehtäviä.

Tiimissämme on useita serftifioitua Kubernetes-administraattoreita, jotka tietävät kuinka saada maksimaalinen hyöty irti tästä loistavasta työkalusta. Palveluihimme kuuluu Kubernetes-arvioinnit (jos Kubernetes on jo otettu käyttöön, mutta käyttö kaipaisi optimointia), Kubernetes-migraatiot ja Kubernetes-koulutukset. Voimme ohjata organisaatiosi sujuvasti läpi koko Kubernetes-transformaation.

Miksi Kubernetes?

CI/CD – jatkuva integraatio ja julkaisu

Siinä vaiheessa kun infrastuktuuri alkaa olla kunnossa on aika keskittyä sovellukseen. Hyvä CI/CD-putki mahdollistaa suoran näkyvyyden viimeisimpään kehitysversioon ja varmistaa, ettei palvelusi kaadu ohjelmointivirheiden vuoksi. Ohjelmistokehittäjäsi voivat koodata täydellä vauhdilla luottaen, että CI/CD-putki poimii mahdolliset ohjelmointivirheet.

MontelCare – palvelu pilven hallintaan

MontelCare on viimeinen etappi matkallasi pysyvästi tehokkaaseen, skaalautuvaan ja kestävään pilvi-infrastuktuuriin. MontelCare-asiakkaana voit keskittyä ydinliiketoimintasi kasvattamiseen ja jättää ohjelmistoinfrastruktuurin valvonnan, ongelmatilanteiden ratkaisun ja jatkuvan kehitystyön kokeneille DevOps-asiantuntijoillemme. Varmistamme, että palvelunne ovat käytössä 24/7. Jos käyttökatko ilmaantuu, se hyvitetään palvelun kiinteästä kuukausimaksusta.

MONTELCARE – 24/7 CLOUD DEVOPS -PALVELU