Montel
Intergalactic

Asiakkaamme pitävät siitä kuinka toimimme

Onnelliset asiakkaat

Korkean tason asiantuntijuutemme ja A-luokan palvelutasomme ovat johtaneet poikkeuksellisen hyvään asiakastyytyväisyyteen ja vuosien mittaisiin asiakassuhteisiin.

Varmistaaksemme, että teemme poikkeuksetta tarpeeksi ja oikeita asioita asiakkaidemme hyväksi mittaamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä vuosittain. Viimeksi NPS (Net Promoter Score) oli 100 %, mikä tarkoittaa, että kaikki asiakkaamme suosittelisivat meitä sinulle. Myös asiakastyytyväisyysindeksimme (CSAT) oli erittäin korkea, 89 %.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti tekijöidemme vuosikymmenten saatossa kartuttamaa teknologiakokemusta, suoraa keskusteluyhteyttä projektin liididevaajaan, läpinäkyvää ja mitattavaa työn seurantaa sekä ohjelmistokehittäjiemme itseohjautuvuutta. Myös huolella valitsemamme sopivimmat nykyaikaiset teknologiat saivat kiitosta.

Olemme tehneet töitä niin menestyksekkäiden start-uppien, korkean suorituskyvyn myynti- ja markkinointiorganisaatioiden, sähköisten terveydenhoitopalveluiden edelläkävijöiden kuin myös suurten julkisen sektorin toimijoiden sekä monien muiden kanssa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

Mikko "Tuba" Tuominen / Myyntipäällikkö

+358400636636
tuba@montel.fi