DevOps-asiantuntijapalvelut

DevOps-asiantuntijapalvelumme kattavat koko infrastruktuurin modernisoinnin: pilvimigraatiot, kontitukset, Kubernetes-asennukset sekä automatisoidun CI/CD-putken. Palvelut suoritetaan joustavasti tarpeitasi vastaavina projekteina.

Voit valita myös MontelCare-palvelun kokonaisvaltaiseen pilvipalveluiden hallintaan: valvonta, ongelmatilanteiden ratkominen ja infrastruktuurin kehitys, kaikki samassa paketissa kiinteällä kuukausihinnalla.

MontelCare - 24/7 Cloud DevOps -palvelu

Kontitus

Nykyaikaset kontitusteknologiat, kuten Docker, ovat mullistaneet sovellusten kehittämisen. Resurssien eristäminen itsenäisiin kontteihin tekee sovelluksesta kestävämmän: yhden kontin sammuminen tai kaatuminen ei kaada koko järjestelmää.

Pilvimigraatiot

Tarvitset juuri sinun tarpeisiisi parhaan infrastruktuurin. Koska tarjolla on lukuisia eri palveluntarjoajia, voi olla vaikeaa valita niistä juuri oikea, itselle paras. Me voimme auttaa valitsemaan tarpeisiisi osuvimman.

Me olemme Google Cloud Platform -kumppani. Googlen sertifioimien pilviarkkitehtien lisäksi tiimissämme on AWS sertifioituja pilviarkkitehtejä sekä Microsoftin sertifioimia Azure-datainsinöörejä. Olemme tottuneet käyttämään myös muun muassa Hetznerin pilvialustaa.

Kubernetes infrastruktuurin hallintaan

Kubernetes on tänä päivänä paras työkalu sovellusten orkestrointiin nykyaikaisissa pilvi-infrastruktuureissa. Kubernetes-klustereiden asennukset ja ympäristön optimointi ei ole yksinkertaista. Tiimissämme on viisi serftifioitua Kubernetes-administraattoria, jotka tietävät kuinka saada maksimaalinen hyöty irti tästä loistavasta työkalusta.

Kubernetes - työkalu konttien hallintaan

CI/CD jatkuva integraatio ja toimitus

Siinä vaiheessa kun infrastuktuuri alkaa olla kunnossa on aika keskittyä sovellukseen. Hyvä CI/CD-putki mahdollistaa suoran näkyvyyden viimeisimpään kehitysversioon ja varmistaa, ettei palvelusi kaadu ohjelmointivirheiden vuoksi. Ohjelmistokehittäjäsi voivat koodata täydellä vauhdilla luottaen, että CI/CD-putki poimii mahdolliset ohjelmointivirheet.

MontelCare-palvelu pilvipalveluiden hallintaan

MontelCare on viimeinen etappi matkallasi pysyvästi tehokkaaseen, skaalautuvaan ja kestävään pilvi-infrastuktuuriin. MontelCare-asiakkaana voit keskittyä ydinliiketoimintasi kasvattamiseen ja jättää ohjelmistoinfrastruktuurin valvonnan, ongelmatilanteiden ratkaisun ja jatkuvan kehitystyön kokeneille DevOps-asiantuntijoillemme. Varmistamme, että palvelunne ovat käytössä 24/7. Jos käyttökatko ilmaantuu, se hyvitetään palvelun kiinteästä kuukausimaksusta.

MontelCare - 24/7 Cloud DevOps -palvelu

Opas pilvi­arkkitehtuurin kehittämiseen

Syötä mailiosoitteesi, niin saat välittömästi kattavan oppaamme pilvipalvelun infrastruktuurin kehittämiseen.

Ota yhteyttä

Olemme täällä helpottamassa yrityksesi teknologiatarpeita. Älä pelkää ottaa yhteyttä, oli kyseessä sitten simppeli kysymys tai iso kokonaisuus!