cloud modernisation guide cover ×

Sorry to bother. Just wanted to offer you a chance to get a copy of our cloud modernisation guide.

 
MONTEL INTERGALACTIC
background background montel-mascot
montel-intergalactic

Montelcare

Anna meidän ratkaista DevOps-haasteesi
rocket-separator

Haluaisitteko keskittyä uusien ominaisuuksien luomiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen, vai selvittelemään SaaS-pulmia, jotka me selvitimme jo aikaa sitten?

Jos infrastruktuurin kehitys, takuuvarmojen turvakäytäntöjen luominen ja 24/7 järjestelmävalvonta eivät ole yrityksesi ydintoimintaa, kannattaa ne ulkoistaa. Huippuluokan CloudOps on kilpailuetu, jonka puuttuminen voi olla yrityksellesi kohtalokasta.

Vakaan skaalautuvan infrastruktuurin

luomisessa ei ole kyse luovuudesta, vaan kovalla työllä kerätystä osaamisesta.

MontelCare on managed cloud -palvelumme, jonka keskiössä ovat tarkasti testaamamme turvallisuuskäytännöt, jatkuva integraatio sekä huolellinen järjestelmän ylläpito ja valvonta. Otamme siipiemme suojaan tärkeimmät palvelunne ja huollamme ne huippukuntoon. Kattava takuuhuolenpito yhdessä palvelupaketissa.

Globaali DevOps-asiantuntijoiden

tiimimme on hälytysvalmiudessa 24/7, valvoen palveluidenne toimivuutta ja taaten maksimissaan 60 minuutin reagointiajan mihin tahansa ongelmatilanteeseen.

Huomioimme yrityksesi erityistarpeet.

Palvelusopimuksemme takaa niin välittömät korjaustyöt yllättäviin ongelmiin kuin jatkuvan pitkäjänteisen infrastruktuurin parannustyön. Kehitystyöt paketoimme selkeiksi projektikokonaisuuksiksi työmääräarvioineen, toteutettavaksi teille sopivalla hetkellä. Huipputason DevOps-asiantuntijamme ovat käytössänne aina tarpeenne mukaan.

MontelCare-asiakkaanamme saat käyttöösi Cloud DevOps -palveluportfoliomme, joka sisältää jokaisen vaiheen infrastruktuurin nykyaikaistamiseksi: pilvimigraatioista, kontitukseen, Kuberneteksen pystytykseen ja automatisoituun CI/CD-putkeen. Tarjoamme apuamme joustavasti, projekti kerrallaan. Huippuasiantuntijamme ovat soiton tai viestin päässä, milloin vain käytettävissänne nopeaan nykytilanteen arviointiin tai vinkkeihin seuraavia edistysaskeleita varten. Lue lisää infrastruktuurin päivittämisestä nykypäivään sivulta:

Muutospolku moderniin pilviarkkitehtuuriin

Kubernetes on viime aikoina vallannut infrastruktuuriskenen ryminällä. Monet asiakkaistamme ovat siirtyneet itsekorjaavaan ja helposti skaalautuvaan klusteri-infrastruktuuriin. Tiimimme sertifioiduilla Kubernetes administraattoreilla on vankka kokemus niin Kubernetesin pyörittämisestä useissa eri pilviympäristöissä kuin myös oman Kubernetes-klusterin pystyttämisestä.

Kubernetes avuksi konttien hallintaan

Tiimistämme löytyy myös sertifioituja Google Cloud pilviarkkitehteja sekä OpenShift ja Rancher-asiantuntijoita. Rancher ja OpenShift ovat tämän hetken suosikkityökalumme Kubernetes-klusterien hallintaan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Certified Kubernetes Administrator Google Cloud Certified

Yhteystietoihin

Mitä asiakkaamme sanovat

Jutellaanpa, niin autamme ottamaan etumatkaa.

Mikko Tuba Tuominen

Mikko "Tuba" Tuominen, Head of Sales

Täyttäisitkö alla olevan lomakkeen tai ole suoraan yhteydessä minuun, niin suunnitellaan juuri teille sopiva ratkaisu. Juttelemisiin!

Lähetä hakemus, niin Tuba ottaa yhteyttä teihin parin päivän sisällä.