MONTEL INTERGALACTIC

Montelcare

Anna meidän ratkaista DevOps-haasteesi.

Haluaisitteko keskittyä uusien ominaisuuksien luomiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen, vai selvittelemään SaaS-pulmia, jotka me selvitimme jo aikaa sitten?

Jos infrastruktuurin kehitys, takuuvarmojen turvakäytäntöjen luominen ja 24/7 järjestelmävalvonta eivät ole yrityksesi ydintoimintaa, kannattaa ne ulkoistaa. Huippuluokan CloudOps on kilpailuetu, jonka puuttuminen voi olla yrityksellesi kohtalokasta.

Vakaan skaalautuvan infrastruktuurin

luomisessa ei ole kyse luovuudesta, vaan kovalla työllä kerätystä osaamisesta.

Tarkasti testaamamme turvallisuuskäytännöt, jatkuva integraatio sekä huolellinen järjestelmän ylläpito ja valvonta ovat palvelumme peruspilarit. Otamme siipiemme suojaan tärkeimmät palvelunne ja huollamme ne huippukuntoon. Kattava takuuhuolenpito yhdessä palvelupaketissa.

Huomioimme yrityksesi erityistarpeet.

Palvelusopimuksemme takaa niin välittömät korjaustyöt yllättäviin ongelmiin kuin jatkuvan pitkäjänteisen infrastruktuurin parannustyön. Kehitystyöt paketoimme selkeiksi projektikokonaisuuksiksi työmääräarvioineen, toteutettavaksi teille sopivalla hetkellä. Huippuasiantuntijamme ovat käytössänne aina tarpeenne mukaan.

24 / 7

Helahoito. Täyden palvelun huolenpitosopimus. Pidämme palvelusi kunnossa kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä, niin viikonloppuöinä, heinäkuun hellepäivinä kuin jouluaattona.

24 / 5

Arkihoito. Pidämme palveluiden toimivuudesta huolta kellon ympäri, jokaisena arkipäivänä. Viikonloppuvalvonta ei kuulu palvelun piiriin.

12 / 5

Puolihoito. Takaamme palveluiden toimivuuden toimistotyöaika (6UTC - 18UTC), jokaisena arkipäivänä.

MontelCare asiakkaillemme tarjoamme myös valikoiman lisätuotteita. Perusteellisen suorituskyvyn auditoinnin avulla löydämme tuotantoympäristön stressinsietokyvyn ongelmat ja tulevaisuuden haasteet. Turvallisuuskäytäntöjen auditoinnilla löydämme pienimmätkin porsaanreiät järjestelmän tietoturvallisuudesta. Täydellinen teknologia-auditointi sisältää kattavan katsauksen järjestelmien sekä yrityksen teknologiatiimin nykytilanteeseen. Kaikki auditoinnit sisältävät kehitysehdotukset sekä konkreettiset työpaketit työmääräarvioineen näiden ehdotuksien toteuttamiseksi.

Kubernetes on viime aikoina vallannut infrastruktuuriskenen ryminällä. Monet asiakkaistamme ovat siirtyneet itsekorjaavaan ja helposti skaalautuvaan klusteri-infrastruktuuriin. Tiimillämme on vankka kokemus niin Kubernetesin pyörittämisestä useissa eri pilviympäristöissä kuin myös oman Kubernetes-klusterin pystyttämisestä. Useiden klusterien hallitsemisessa meidän tämän hetken suosikkityökalumme on Rancher.

Yhteystietoihin

Mitä asiakkaamme sanovat

Antti Känsälä, <br/>CEO @ Yeply

Antti Känsälä,
CEO @ Yeply

Löysimme osaavia ja oma-aloitteisia tekijöitä skaalaamaan tuotekehitystämme. He ovat tehneet juuri oikeita asioita itsenäisesti, ilman jatkuvaa työnohjausta, mikä sopii meille täydellisesti.

Mitä me sanomme

Mikko Tuba Tuominen

Mikko "Tuba" Tuominen, Head of Sales

Täyttäisitkö alla olevan lomakkeen tai ole suoraan yhteydessä minuun, niin suunnitellaan juuri teille sopiva ratkaisu. Juttelemisiin!