cloud modernisation guide cover ×

Sorry to bother. Just wanted to offer you a chance to get a copy of our cloud modernisation guide.

 
MONTEL INTERGALACTIC
background background
montel-intergalactic

Teknologiakumppanisi

Full-stack ohjelmoijillamme on vuosikymmenten kokemus kaupallisesti menestyksekkäiden ohjelmistoratkaisujen toteuttamisesta.
rocket-separator

Huippuasiantuntijamme

luovat laadukkaita ohjelmistoratkaisuja, aina suunnittelupöydältä tuotantoon. Toiminnanohjausjärjestelmistä sensoriteknologiaan, data mining -työkaluista eHealth-palveluihin. Olemme erikoistuneet data-intensiivisiin sovelluksiin ja deep tech -haasteisiin, mutta teemme yhtälailla laadukasta web- ja mobiilikehitystä sekä mobiiliapplikaatioita.

Kokenut teknologiatiimimme auttaa yritystäsi välttämään niin yleiset sudenkuopat kuin yllättävät hidasteet tiellänne kohti huippua.

Hallitsemme laajan kirjon teknologioita ja alustoja, ja autamme tarpeenne mukaan valitsemaan ne työkalut, jotka palvelevat parhaiten juuri teidän tarpeitanne. Python on meille lähellä sydäntä, kuten myös Javascript ja Ruby. Django, Rails, Express ja Phoenix ovat ensisijaiset valintamme frameworkeiksi. Front-end työkaluista Vue ja React ovat suosikkimme, mobiilikehityksessä Flutter, React Native ja Ionic.

Bisneslähtöinen suunnittelu

Palvelusuunnittelusta rautalankoihin ja visuaaliseen ilmeeseen

Raudanluja ohjelmistotuotanto

Frontend-kehittämisestä Python API-toteutuksiin, PostgreSQL-klustereista Cloud DevOpsiin

Tiivis asiakaskontakti

Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja henkilökohtainen palvelu

Mitattava ja itseohjautuva

työnteko, huolellisesti valitut parhaat työkalut ja teknologiat sekä tiivis asiakassuhde ovat toimintakulttuurimme kulmakiviä.

Projektityömme hinta muodostuu mutkattomasti, suoraan tehdyistä työpäivistä, joiden määrää ja sisältöä asiakkaamme voivat seurata reaaliaikaisesti. Ohjelmistokehittäjämme muodostavat joko kokeneen ja asiantuntevan lisän omaan teknologiatiimiinne, tai tarvittaessa koko teknologiatiiminne.

Globaaliin

tiimiimme kuuluu huippuasiantuntijoita kolmessa eri maanosasta. Niinpä ajankohdasta riippumatta joku asiantuntijoistamme on aina työnteossa. Näin voimme ajoittaa kehitystyötämme kellon ympäri sekä varmistaa MontelCare-tiimimme jatkuvan valveilla olon. Kun Suomen tiimimme viimeistelee päiväänsä, ottaa Argentiinan tiimi hommat haltuun.

Cloud DevOps

-palveluportfoliomme sisältää jokaisen vaiheen infrastruktuurin nykyaikaistamiseksi: pilvimigraatioista, kontitukseen, Kuberneteksen pystytykseen ja automatisoituun CI/CD-putkeen. Tarjoamme apuamme joustavasti, projekti kerrallaan. Lue lisää infrastruktuurin päivittämisestä nykypäivään sivulta:

Muutospolku moderniin pilviarkkitehtuuriin

Vaikka kehitysprojekteille ei olisi juuri tarvetta, kannattaa ottaa avuksi MontelCare-palvelumme varmistamaan, että palvelunne toimivat 24/7 ongelmitta ja infrastuurin jatkuva kehitystyö ei jää muiden kiireiden jalkoihin.

Tutustu tarkemmin MontelCare-palveluun

Mitä asiakkaamme sanovat

Jutellaanpa, niin autamme ottamaan etumatkaa.

Mikko Tuba Tuominen

Mikko "Tuba" Tuominen, Head of Sales

Täyttäisitkö alla olevan lomakkeen tai ole suoraan yhteydessä minuun, niin suunnitellaan juuri teille sopiva ratkaisu. Juttelemisiin!

Lähetä hakemus, niin Tuba ottaa yhteyttä teihin parin päivän sisällä.