Teknologia­kumppanisi

Full Stack -ohjelmistokehittäjiä, joiden työn laatuun voit luottaa

Teknologiakumppani


Kokeneet Full Stack -ohjelmistokehittäjämme hallitsevat ohjelmistojen koko elinkaaren aina liiketoiminnan tarpeisiin vastaavasta suunnittelusta huippuluokan ohjelmistokehitykseen sekä palveluiden ylläpitoon.

Lue lisää

Ohjelmistoluomuksia


Luomme ensiluokkaisia web- ja mobiilisovelluksia. Loistamme dataintensiivisten ohjelmistojen sekä deep tech -haasteiden parissa.

Lue lisää

Onnelliset Asiakkaat


Meidän asiakkaamme ovat tyytyväisiä: mittauksissa asiakastyytyväisyytemme oli erittäin korkea (CSAT 89 %), ja kaikki asiakkaamme suosittellisivat meitä (NPS 100 %).

Lue lisää

Ota yhteyttä

niin järjestän ilmaisen konsultaatiotapaamisen
yhden ohjelmistokehittäjistämme kanssa.

Ota yhteyttä

niin järjestän ilmaisen konsultaatiotapaamisen
yhden ohjelmistokehittäjistämme kanssa.

Mikko "Tuba" Tuominen / Myyntipäällikkö

+358400636636
tuba@montel.fi

Teknologiakumppani

Olemme kaikenkattava teknologiakumppani, joka hallitsee ohjelmistonne koko elinkaaren.

Mitattava, itseohjautuva työnteko, huolellisesti valitut parhaat työkalut ja teknologiat sekä pitkät ja tiiviit asiakassuhteet ovat toimintakulttuurimme ytimessä. Meidän Full Stack -ohjelmistokehittäjämme muodostavat joko kokeneen ja asiantuntevan lisän omaan teknologiatiimiinne, tai tarvittaessa koko teknologiatiiminne.

Projektityömme hinta muodostuu mutkattomasti, suoraan tehdyistä työpäivistä, joiden määrää ja sisältöä asiakkaamme voivat seurata reaaliaikaisesti. Asiakkaillamme on aina suora yhteys projektin liididevaajaan: ilman turhia välikäsiä työ etenee mahdollisimman tehokkaasti.

Tiimiimme kuuluu kokeneita Full Stack -ohjelmistokehittäjiä kolmesta eri maanosasta. Niinpä ajankohdasta riippumatta joku ohjelmoijistamme on aina työnteossa mahdollistaen kehitystyön jatkumisen kellon ympäri.

Yllä kuvattua kehitystyöprosessia voimme lisäksi täydentää MontelCare-palvelulla. MontelCare sisältää pilvipalveluiden 24/7 valvonnan ja jatkuvan infrastruktuurikehityksen.

Ohjelmistoluomuksia

Full Stack -ohjelmistokehittäjillämme ja ohjelmistoarkkitehdeillämme on vuosikymmenten kokemus kaupallisesti menestyksekkäiden ohjelmistojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Alla muutamia teemoja, joiden parissa olemme erityisesti työskennelleet.

Käytetyt Teknologiat

Hallitsemme laajan kirjon teknologioita ja alustoja, ja autamme mielellämme valitsemaan ne työkalut, jotka palvelevat parhaiten juuri teidän tarpeitanne. Olemme yksi Suomen johtavista Python-kehitystä tarjoavista yrityksistä. Lisäksi ohjelmointikielivalikoimaamme kuuluvat etenkin Javascript, Ruby ja Elixir. Django, Rails, Express ja Phoenix ovat ensisijaiset valintamme frameworkeiksi. Front-end työkaluista Vue ja React ovat suosikkimme, muutamia mielestämme parhaita työkaluja mainitaksemme.

Lue lisää Full Stack -ohjelmistokehittäjiemme suosikkiteknologioista ja osaamisesta blogipostauksestamme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

Mikko "Tuba" Tuominen / Myyntipäällikkö

+358400636636
tuba@montel.fi